Mies tappoi morsiamensa raiskaajan ja söi sukuelimet

Ohhoh! · Annika Kela

Indonesialainen pariskunta on pidätetty epäiltynä miehen murhasta. Kuulusteluissa 30-vuotias Rudi Efendi myönsi murhanneensa miehen, joka oli raiskannut hänen morsiamensa. Mies myös kertoi, että hän oli leikannut raiskaajan sukuelimet irti ja syönyt ne.

Daily Mail -lehden mukaan rikos tapahtui viikkoa ennen pariskunnan häitä. Rudin vaimo Nuriah oli myös osallistunut raakaan kostorituaaliin. Vaimo oli nimittäin valmistanut sukuelimistä miehelleen ruokaa ja myös hän oli maistanut ateriaa. Efendi kertoi viranomaisille, että hän söi raiskaajan sukuelimet lieventääkseen henkistä tuskaa, jota hän koki saatuaan tietää, että hänen tuleva vaimonsa oli raiskattu.

Poliisi pääsi pariskunnan jäljille löydettyään Tulangbawangista palaneen auton, jossa oli miehen ruumis. Viranomaisille oli selvinnyt, että ruumis kuului miehelle, jota syytettiin Nuriahin raiskauksesta. Pariskunta on myöntänyt julman rikoksen ja heidät on pidätetty.