Viaplay julkaisee oman Swedish Dicks -alkuperäissarjansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Netflix on julkistanut menestyksekkäästi jo useita omia niin sanottuja alkuperäissarjojaan, ja nyt Viaplay seuraa perässä. Yhtiön ensimmäistä alkuperäissarjaa tähdittävät Peter Stormare ja Ruotsin hauskin koomikko Johan Glans. Peter Settmanin ohjaama sarja on katsottavissa Viaplaylla vuonna 2016.

Swedish Dicks on tehty yhteistyössä kansainvälisen tuotantoyhtiön Brain Academyn, sen perustajan Peter Settmanin, Viking Brothers Entertainmentin ja Glenn Lundin kanssa.

– Olemme jo pitkään halunneet tehdä oman alkuperäistuotannon ja nyt sen lanseeraaminen Peter Settmanin kanssa tuntui oikealta ratkaisulta. Viaplay tekee ensimmäisenä kansainvälisen alkuperäissarjan, jossa on mukana ruotsalaisia näyttelijöitä. Sarja näytetään Viaplayn katsojille yksinoikeudella myöhemmin vuonna 2016, Viaplayn toimitusjohtaja Jonas Karlén kertoi.