5 ohjetta miehelle – näin onnistut treffeillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Treffailukulttuuri on muuttunut radikaalisti viimeisen vuosikymmenen aikana. Suurimmat muutokset ovat kuitenkin tapahtuneet hiljattain sosiaalisen median ja erilaisten sovellusten myötä. Tinder on saanut ihmiset ottamaan toistensa tapaamisen kevyemmin ja myös jättämään epämiellyttävän treffikumppanin epäkohteliaammilla tavoilla.

Kolumnisti Terry Maughan on todennut, että miesten kannattaa panostaa treffeihin enemmän ja yrittää muutaman keinon avulla kalastella itselleen seuraavaa tapaamista. Maughan kertoi Elite Daily -sivustolla omat niksinsä miehille, jotka haluavat parantaa mahdollisuuksiaan treffeillä.

1. Näe vaivaa ulkonäkösi eteen

Treffeille saapuva nainen on luultavasti miettinyt tarkasti vaatteensa, laittanut hiuksensa ja meikannut sinua varten. Näe siis hieman vaivaa myös oman ulkonäkösi eteen ja pue päällesi edustavat vaatteet, jotka sopivat tapaamispaikkanne tunnelmaan.

2. Aloita treffit mukavalla eleellä

Tee naiseen hyvä ensivaikutelma heti aluksi jollakin kohteliaalla ja mukavalla eleellä. Eleen ei tarvitse olla iso vaan se voi olla esimerkiksi kukkanen, oven avaus, elokuvalippujen maksaminen tai pöytävarauksen tekeminen etukäteen.

3. Kuuntele treffikumppaniasi

Kuuntele, mitä naisella on asiaa ja ole kiinnostunut. Vaikka kyseessä olisi hänen parhaan ystävänsä poikaystävän siskon ero, yritä esittää täydentäviä kysymyksiä ja katsoa naista silmiin kun hän puhuu sinulle.

4. Ole spontaani

Ole spontaani ja keksi treffeille mieleenpainuvaa tekemistä. Voit esimerkiksi ajaa autolla hauskaa maisemareittiä tai viedä naisen jonkin rakennuksen katolle katsomaan tähtiä. Kerro tyhmä vitsi, jonka olit ajatellut ensin nielaista äläkä pelkää tanssia tanssilattialla.

5. Jos välillänne ei ole kemiaa, ole kohtelias

Aina treffeistä ei synny suurta rakkaustarinaa, mikä on täysin hyväksyttävää. Kannattaa kuitenkin yrittää tehdä kummankin illasta mukava ja olla kohtelias, sillä hyvä sana sinusta saattaa kiiriä eteenpäin varteenotettavammille seurustelukumppaneille.