Big Macistä tehtiin upea sushiateria

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa on nähty toisinaan videoita, joissa McDonald’s -pikaruokaketjun aterioista on tehty esimerkiksi gourmet-ruokia. Nyt Youtubessa on julkaistu video, jolla hampurilainen muutetaan sushiannokseksi.

Tuoreella Youtube-videolla kokki Hirouki Terada opastaa, miten herkullisen näköinen sushiannos syntyy Big Mac -hampurilaisen ainesosista. Tässä tapauksessa sämpylä toimii riisinä ja pihvi kalan korvikkeella. Annos viimeistellään lisäämällä siihen avokadoa, BBQ-kastiketta ja majoneesia.

Lopuksi ainekset rullataan bambumatolla ja viipaloidaan maki-tyylisiksi palasiksi. Tuloksena on amerikkalaista pikaruokaa ja perinteistä japanilaista ruokakulttuuria yhdistelevä erikoinen, mutta epäilemättä herkullinen ateria.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat