Hamsteri pakeni maanjäristystä lasipulloon – huono idea!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maanjäristyksen yllättämä hamsteri oli hakenut suojaa tärinältä lasisesta juomapullosta Japanissa. Vapaana ollut lemmikki oli säikähtänyt maan tärisemistä niin paljon, ettei se ollut keksinyt lasipulloa parempaa piiloa vaaralta.

Jyrsijän harmiksi se jäi jumiin piilopaikkaansa. Lemmikinomistaja on julkaissut kuvan hamsteristaan sosiaalisessa mediassa. Daily Mail -lehden mukaan omistaja oli etsinyt hamsteriaan kaikkialta ja hän oli ollut huolissaan lemmikistään, joka oli kadonnut järistyksessä.

Kun omistaja viimein näki lasipullon, hän huokaisi helpotuksesta. Lasiin jumittunut hamsteri vaikutti olevan kunnossa. Pullossa oli onneksi hieman tilaa liikkua ja välillä jyrsijä kurkisti pullosta ulos. Omistajan ei tarvinnut rikkoa pulloa saadakseen lemmikkinsä ulos. Pulloon ahtautunut hamsteri nimittäin pullahti itse ulos pullosta sille tarjottujen herkkujen kannustamana.