Nuori nainen haluaa Harry Potter -puistoon: ”Maksan takaisin seksillä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu tasaisin väliajoin tietoja tapauksista, joissa on ehdotettu maksettavaksi asunnon vuokra kokonaan tai osittain seksipalveluilla. Nyt verkossa kuohuttaa tapaus, jossa ilmeisen nuori ja hyvävartaloinen nainen etsi samalla periaatteella maksajaa Harry Potter -teemapuiston matkalleen.

Craigslist-verkkosivustolla useiden alastonkuvien kanssa julkaistussa ilmoituksessa nainen kertoo olevansa suuri Harry Potter -fani ja haluavansa päästä tutustumaan elokuvien teemapuistoon. Hänellä ei ole kuitenkaan itsellään siihen rahaa, joten nainen etsi reissulleen maksajaa verkosta.

– En ole mikään lutka. Tiedän vain mitä miehet haluavat ja minulla on hyvä vartalo. Haluan kumppanin, joka vie minut Harry Potter -teemapuistoon. Näyttelen tyttöystävääsi niin pitkälle kuin päätämme mennä. Tästä voi kehkeytyä myös jotain suurempaa. Sinun täytyy maksaa kaikki ja minä maksan takaisin seksuaalisilla palveluilla aamuisin ja iltaisin. Voimme jakaa sängyn, mutta en pidä suutelemisesta ja halailemisesta, ilmoituksessa todetaan.

Craigslist
Craigslist