Loma lähti lapasesta: Juopunut nainen varasti taksin New Yorkissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset saattavat toteuttaa päihtyneenä mitä kummallisimpia ideoita hetken mielijohteesta. New York Cityssa lomalla ollut kalifornialainen Kinga Tabares päätti varastaa taksin. Nainen oli umpitunnelissa.

Asuntovälittäjänä työskentelevä 27-vuotias Tabares oli istunut taksin kyytiin ystävänsä kanssa. Kun heillä ei ollut rahaa kyydin maksamiseen, oli kuljettaja ajanut poliisiasemalle apua pyytääkseen. Tabares päätti hypätä taksin rattiin sillä aikaa, kun kuljettaja oli ollut asemalla selvittämässä tilannetta.

Nainen oli varastanut taksin ja ajellut pitkin New York Cityn katuja. Hän oli joutunut parkkeeraamaan auton tien viereen huonovointisuuden vuoksi. Humalassa ollut nainen oksensi varastetun taksin ikkunasta poliisien ajaessa paikalle. Nainen tuoksui vahvasti alkoholilta. Myöhemmin hänelle luettiin lista syytteitä, mukaan lukien auton luvaton käyttöönotto ja rattijuopumus. Nainen passitetaan oikeuden eteen ja hän on saanut potkut työpaikastaan, New York Daily New uutisoi.