Kännykästä lisälaitteella nautinnollinen seksiväline

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vibraattorit, dildot, hieromasauvat ja kiihottimet tuovat seksikästä suolaa pariskunnan erotiikkaleikkeihin. Seksivälinebisnes on laajentanut viime vuosina tuotevalikoimaansa myös älylaitteiden maailmaan, ja joitakin leluja voi ohjata erillisellä puhelinsovelluksella.

Nyt on julkaistu uusi Izivibe-niminen seksilelu, joka on älypuhelimeen asennettava lisäosa. Osa muuttaa tavallisen kännykän järisyttävää nautintoa tuottavaksi vibraattoriksi. Izivibe hyödyntää puhelimen vibraattoria kiihottamisessa.

Puhelimeen asennettavassa vibraattorissa on seitsemän eri tärinätyyliä, ja sitä voi ohjailla puhelimella. Myös kumppani voi säätää vibraattoria omalla puhelimellaan. Tuote tulee myyntiin vasta ensi vuonna, mutta sen markkinointi on aloitettu jo nyt, Mashable uutisoi.