Kim ja Kanye myyvät ökykartanonsa – hinta tuplaantui kahdessa vuodessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Westin perhe omistaa ensikotinaan luksuskartanon Bel Airist. Taloa on remontoitu kaksi vuotta isolla rahalla ja näyttävillä valinnoilla. Pariskunta ei ole ehtinyt asua talossa päivääkään, kun he myyvät sen pois. Kartanon hinta on kaksinkertaistunut.

Kanye West osti vaimonsa Kimin kanssa kartanon suositulta luksusalueelta Los Angelesin Bel Airista vuonna 2013. Kartano on nyt myynnissä, sillä se sijaitsee liian kaukana Kim Kardashianin äidin Kris Jennerin kotoa. Pariskunta on asunut uudesta talosta huolimatta Krisin luona, ja nyt he hankkivat salaa toisen talon matriarkan läheltä.

Bel Airin kartano maksoi julkkisparille yhdeksän miljoonaa dollaria. Nyt siitä pyydetään nyt yli 20 miljoonaa dollaria, vaikka remonttiin on käytetty TMZ-sivuston mukaan vain muutama miljoona. Luksusasunto on herättänyt runsaasti kiinnostusta, ja siitä on tehty useita tarjouksia.

Pariskunnan ökyily ei tuntenut rajoja pesänrakennuspuuhissa. Kardashian ja West tuhlasivat esimerkiksi yhteen sänkyyn 133.200 euroa, ja samaa mallia oli tilattu kartanoon yhteensä kuusi kappaletta. Kartanoon oli rakennettu myös oma peppuhuone Kimille. Treenialueella oli ainoastaan takapuolen muotoilemiseen tarkoitettuja harrastevälineitä.

Keittiöön pariskunta upotti 585.000 euroa, ja asunnon silmäteränä on Swarovski-kristalleilla koristeltu jääkaappipakastin. Kaiken huippu lienee se, että pelkästään heidän kullatuilla renkailla varustetut wc-istuimet nielaisivat budjetista yli puoli miljoonaa euroa.