Näyttelijätär kohahdutti: Ajeli päänsä kaljuksi Instagramissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Siskoni on noita -hittisarjasta tunnettu näyttelijätär Rose McGowan on saanut kohun aikaan netissä julkaisemallaan videolla. 42-vuotias kaunotar julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hänen hiuksensa ajellaan pois koneella.

McGowan kertoi, että kaljuksi ajeleminen vaati häneltä rohkeutta, mutta hiuksista luopuminen oli hänestä lopulta vapauttava kokemus. Rose halusi kokeilla jotain uutta ja rohkeaa ja siinä hän onnistui. McGowan on julkaissut videon lisäksi kuvia uudesta hiustyylistään.

Näyttelijättären fanit ovat olleet yllättyneitä naisen tempauksesta, mutta monet heistä ovat olleet sitä mieltä, että uusi tyyli sopii naiselle. Daily Mail -lehden mukaan Rosen hiusstylisti Adrian Arredondo leikkasi näyttelijättären hiukset. Kaksikko oli tehnyt sopimuksen, että molemmat heistä ajelesivat hiuksensa pois. Niinpä myös Adrianin hiustyyli koki muutoksen.