Oululaiset palomiehet tihkuvat seksiä – kuuma video leviää!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oululaiset palomiehet saavat naisten päät pyörälle – kuuma video leviää verkossa

Oulu Firefighters -urheiluseura koostuu oululaisista palomiehistä, jotka keräävät rahaa toimintaansa varten tekemällä talkoita ja julkaisemalla joka vuosi seksikkään palomieskalenterin. Vuoden 2016 -kalenteri on nyt myynnissä ja trailerin perusteella se on kuumempi kuin koskaan.

Seura on julkaissut Oulu Firefighters palomieskalenterin Facebook-sivuilla videon, jossa annetaan hieman esimakua myynnissä olevasta vuoden 2016 kalenterista. Hidastetulla videolla palomies kävelee vesipullon luo riisuen samalla ylävartalonsa paljaaksi ja kaataen vettä pullosta päälleen.

Palomiesten perustama seura tekee hyväntekeväisyyttä kalentereilla, joista ensimmäinen on julkaistu kymmenen vuotta sitten vuodelle 2006. Oulu Firefighters ry on sitoutunut lahjoittamaan vähintään puolet kaikista kalenterituotoista hyväntekeväisyyteen, joten jokainen nainen voi puhtain mielin pyytää kalenteria mieheltään lahjaksi.

Cool Off

Sopisiko vuoden 2016 palomieskalenteri sinulle joululahjaksi? Jaa ystävillesi hienovarainen vihje tämän videon muodossa ja helpota heidän tulevia joulukiireitään. Ehkä odottamasi lahja löytää luoksesi… ;) P.S. Kalenterin löytää osoitteesta: http://shopoff.mycashflow.fi/

Posted by Oulu Firefighters palomieskalenteri on Tuesday, November 17, 2015

Katso video tästä.