Taapero oli viikon yksin pinnasängyssä – selvisi kuin ihmeen kaupalla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puolitoistavuotias Brier Rose Ineichen asui hänen isoäitinsä Annetten kanssa. Annette huolehti pikkuisesta lapsen äidin Tracyn jouduttua vankilaan. Annette oli kuitenkin yllättäin menehtynyt, minkä vuoksi taapero oli jäänyt muiden tietämättä yksin.

Brier oli ollut arvioiden mukaan lähes viikon yksin pinnasängyssään, kun hänet oltiin löydetty. Lapsen äiti Tracy oli pyytänyt hänen poikaystäväänsä käymään äidin luona ja katsomaan, että siellä on kaikki hyvin, koska hän ei ollut kuullut äidistään mitään muutamaan päivään. Isoäiti oli löytynyt kylpyhuoneesta kuolleena ja Brier itkuisena pinnasängystään.

Tracyn mies Anthony Waldo oli vienyt taaperon heti hoitoon. Lapsi oli selvinnyt lähes viikon yksin kuin ihmeen kaupalla, ja häntä hoidetaan tällä hetkellä Mirror-lehden mukaan nestehukasta kärsineenä. Pikkuisella Brier-tytöllä oli suojelusenkelit matkassa, kun sinnikäs taistelija löydettiin juuri ajoissa.