Malli julkaisi muokkaamattomia valokuvia – seuraajien määrä romahti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen malli ja Instagram-tähti Essena O’Neill poistui sosiaalisesta mediasta ja paljasti, että koko Instagram on useiden käyttäjien osalta huijausta. Hänen puheistaan inspiroituneena Lontoossa asuva bloggaaja ja malli Stina Sanders alkoi julkaisemaan itsestään omalla Instagram-tilillään totuudenmukaisempia ja tavallisempia kuvia.

Aiemmin Sandersin Instagram-seuraajat olivat tottuneet näkemään naisen julkaisemana kauniita ja käsiteltyjä kuvia, jotka oltiin otettu todella ammattimaisesti, ja ne näyttivät kuin muotilehtiä varten otetuilta kuvilta. Sanders osasi odottaa jonkinlaista muutosta seuraajissaan vaihtuvan kuvaustyylin myötä, mutta oli yllättynyt, miten ihmiset alkoivat käyttäytymään.

Sanders odotti People Magazine -lehden mukaan, että hänen seuraajansa pysyisivät mukana, mutta kuvien tykkäysmäärät vähenisivät. Tapahtui juuri päinvastoin kuin nainen oli ajatellut. Kuvien tykkäysmäärät nousivat, mutta naisen fanimäärä lähti jyrkkään laskuun.

Tuhannet seuraajat, jotka olivat luultavasti odottaneet inspiroivia muotikuvia, poistuivat käsittelemättömien kuvien julkaisemisen myötä. Sen sijaan muut seuraajat olivat entistä aktiivisempia tykkäämisen ja kommentoimisen kanssa, koska he pystyvät Sandersin mukaan luultavasti nyt samaistumaan naiseen enemmän.

Sunday walks with the batpig ???

Kuva, jonka STINA SANDERS (@stinasanders) julkaisi

If you ever fall in a bath. Just land with style. Pout and ask for a photo! ?#classynotclumsy

Kuva, jonka STINA SANDERS (@stinasanders) julkaisi

#wcw myself ? ???

Kuva, jonka STINA SANDERS (@stinasanders) julkaisi