Näin saat tussin jäljet poistettua vaatteista ja lattiasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensimmäisiä huopakyniä myytiin vuonna 1952 nimellä Magic Marker. Kyseessä oli lasiastiaan kiinteästi liitetty sivellin. Nykyisin tusseja käytetään lähinnä piirrosvälineinä, kun tietokoneet ovat korvanneet käsinkirjoituksen.

Kaikki tietävät, että tussit saattavat tehdä hurjaa sotkua etenkin pikkulasten käsissä. Onneksi internet jakaa tähänkin ongelmaan ohjeen, kuinka tussin saa poistettua kätevästi erilaisista pinnoista. Esimerkiksi huonekaluista tussijäljen voi poistaa maidon avulla. 9GAG-pilasivuston julkaisema kuva kertoo erilaiset niksit tussin poistamiseen, eikä ole tällä kertaa edes pilaa.

Vaatteista tussin voi poistaa käsidesillä, seinistä hammastahnalla tai hiuslakalla, puusta alkoholilla ja kokolattiamatosta viinietikalla. Valkoisesta taulusta tussi irtoaa pyyhekumin avulla ja lasista hammastahnan ja leivontasoodan avulla. Kotiäidit ovat tienneet ainakin osan näistä nikseistä jo pitkään.

For people who are unaware how to remove permanent marker.http://9gag.com/gag/a8WORwZ?ref=fbp

Posted by 9GAG on Wednesday, June 4, 2014