Naisille kehitettiin oma joulukalenteri – lasten kalenterit jäävät toiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulukuun lähestyessä vanhemmat alkavat etsimään lapsilleen joulukalentereita. Joulukalentereissa on yleensä yllätyksinä suklaata, muita makeisia ja leluja. Aikuisten ei tarvitse tänä jouluna olla ilman kalenteria sillä markkinoille on tullut useita varteenotettavia vaihtoehtoja myös aikuisten makuun.

Miehille on olemassa erilaisia oluilla, viskeillä ja gineillä täytettyjä joulukalentereita, millaisen moni mies ottaisikin ilomielin naiseltaan vastaan. Naiset eivät ole jääneet ilman omia kalentereitaan, koska erilaiset kosmetiikka-alan yritykset ovat luoneet naisten makuun kalentereita, jotka ovat täynnä kauneudenhoitoon liittyviä yllätyksiä.

Verkosta voi tänä jouluna löytää jo monta erilaista kosmetiikkajoulukalenteria, joista voi valita itselleen mieluisen. Kalenterit ovat pullollaan erilaisia meikkejä, kynsilakkoja, voiteita ja muita kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita. Kalentereiden hinnat vaihtelevat paljon sen mukaan sisältääkö kalenteri halvempaa vai kalliimpaa kosmetiikkaa, mutta tällaiseen joulukalenteriin mies voisi naisensa vuoksi vaikka hieman panostaa ostaessaan sen yllätykseksi omalle tyttöystävälleen.