Poikaa kiusattiin kenkien vuoksi – luokkatoveri osti kiusatulle uudet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset ovat todella suorasukaisia ja rehellisiä, minkä vuoksi heidän letkautuksensa saattavatkin välillä olla hieman tökeröjä. Lapset alkavat herkästi kiusaamaan toisiaan erilaisen ulkonäön tai vaatteiden perusteella, minkä eräs koulupoika oli saanut kokea kun hänellä oli ollut luokkatovereiden mielestä rumat kengät jalassaan.

LeBron James on jakanut Instagram-tilillään videon tapauksesta, jossa luokkatoveri on tullut edellisenä koulupäivänä kiusatun pojan apuun seuraavana päivänä. Poikaa oli kiusattu koulussa sen vuoksi, että hänellä oli ollut vääränlaiset kengät, mikä oli saanut yhden luokkatovereista potemaan huonoa omaatuntoa.

Videolla luokkatoveri päättää yllättää kiusatun pojan antamalla hänelle uudet kengät. Poika ojentaa kiusatulle uunituoreet Nike LeBron -lenkkarit, mikä saa pojan todella iloiseksi. Hän yllättyy lahjasta paljon ja nappaa lahjan antaneen kaverin halaukseen.