StaraTV Alpeilla: Esittelyssä Bad Gastein, Itävalta

Alpeilla Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille tuttu Bad Gastein on eräs Alppien upeimpia ja monipuolisimpia kohteita, jos tarkoituksena on lasketella ja nauttia sen lisäksi hemmottelusta esimerkiksi kylpylässä. Itävallan Salzburgin liepeillä sijaitseva lomakeskus on nyt Staran Alpeilla-ohjelman esittelyssä.

Bad Gasteinissa on yhteensä jopa 2.200 kilometriä laskettelurinteitä, joten samoja reittejä ei kovin usein tarvise kurvailla. Entinen olympiakaupunki tarjoaa myös monipuolista illanviettoa ja after ski -toimintaa. Alueen vedellä kerrotaan olevan terveysvaikutuksia.

StaraTV Alpeilla, Timo Repo
StaraTV Alpeilla, Timo Repo
StaraTV Alpeilla, Timo Repo
StaraTV Alpeilla, Timo Repo
StaraTV Alpeilla, Timo Repo
StaraTV Alpeilla, Timo Repo
StaraTV Alpeilla, Timo Repo
StaraTV Alpeilla, Timo Repo
StaraTV Alpeilla, Timo Repo
StaraTV Alpeilla, Timo Repo
StaraTV Alpeilla, Timo Repo
StaraTV Alpeilla, Timo Repo
StaraTV Alpeilla, Timo Repo
StaraTV Alpeilla, Timo Repo