RMJ julkaisti ensimmäiset esiintyjänsä: ”Haddaway, Cascada, Lost Frequencies”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesänä paluun tekevä Raumanmeren Juhannus on julkistanut ensimmäiset artistinsa. Rauman Otanlahden lavoille nousee 24. – 25. kesäkuuta 2016 kotimaisen hiphopin, räpin ja EDM:n kärkikaartia. Ulkomaisista tähdistä esiintymässä nähdään Haddaway, Cascada ja Lost Frequencies.

Ulkomaisista tähdistä esiintymään saapuvat myös Loona, Günther, Inna, Crazy Town, Tungevaag & Raaban, Global Deejays ja Junior Jack. Kotimaisista tähdistä mukana ovat Elastinen, Teflon Brothers, Nikke Ankara, Ruudolf & Karri Koira, Mikael Gabriel, Rähinä Live (Brädi, Spekti ja Uniikki) sekä SMC Hoodrats, Darude ja Alex Kunnari. Lisäksi RMJ tuo juhannuksen tähdiksi monia vanhemman kaartin rokkimestareita, joita edustavat esimerkiksi Apulanta ja Dingo.

Raumanmeren Juhannukseen odotetaan saapuvat kahden päivän ajaksi yhteensä noin 50.000 juhlijaa. Lisää julkistuksia on luvassa 30. marraskuuta, jolloin kerrotaan tapahtuman ulkomainen pääartisti. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.