Asiakas hakkui stripparia lihavaksi – sai heti nyrkistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vahvasti laitamyötäisessä ollut Kyle Yeomans ei ymmärtänyt pitää suutaan kiinni herrasmiesten klubilla pyörähtäessään. Hän haukkui strippibaarin lavalla tanssinutta 23-vuotiasta eroottista taiteilijaa lihavaksi kaikkien kuullen.

Humalainen Yeomans oli viettänyt iltaansa Myrtle Beachilla sijaitsevalla Derriere’s Gentleman Clubilla, joka tunnetaan strippareistaan. The Smoking Gunin mukaan miehellä oli palanut hermot erääseen tanssijaan, jolla oli ollut hänen mukaansa liian suuret jenkkakahvat. Nainen painoi hänen arvioinsa mukaan kuitenkin alle 55 kiloa.

Mies oli huutanut tanssijalle, että naisen tulisi mennä kuntosalille ja pudottaa painoa. Strippari oli hypännyt oikopäätä miehen kimppuun ja lyönyt häntä kasvoihin neljä kertaa. Mies heitettiin ulos ravintolasta.

Yeomans ei kuitenkaan jättänyt asiaa tähän. Pahansuopa mies käveli poliisiasemalle ja teki ilmoituksen pahoinpitelystä. Hän ei kuitenkaan halua nostaa asiasta syytettä, koska myöntää olleensa erittäin humalassa tapahtuman aikaan. Poliisit eivät ole tavoittaneet tanssijaa, mutta uskovat miehen tarinan hänen kasvoissaan olevien vammojen perusteella.