ISIS suututti mafiaperheen – sai vakavan varoituksen: ”Pysykää kaukana!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pahamaineinen mafiaperhe on antanut Daeshin, eli ISISin, terroristeille vakavan varoituksen. Sisilialaistaustainen Giovanni Gambino välitti viestin perheenjäsentensä puolesta ja sen mukaan terroristien kannattaa olla varuillaan.

Mafiaperheen johtajan poikana tunnettu Giovanni totesi, että terroristien olisi syytä pysytellä kaukana heidän naapurustoistaan, erityisesti New Yorkissa. Kaupunginosat, joissa asuu sisilialaisväestöä ovat Gambinojen hallitsemaa aluetta.

Complex-sivuston mukaan ihmisten turvattomuus suurkaupungeissa on kasvanut huomattavasti Pariisin terrori-iskujen jälkeen ja Giovanni koki tarpeelliseksi ilmoittaa ISIS-terroristeille, että seuraukset ovat vakavat, jos he aiheuttavat vaaran newyorkilaisille.

Giovanni totesi, että mafiaverkoston todellinen voima piilee sen jäsenten suojelemisessa. Gambinon mukaan edes Homeland Security tai FBI eivät kykene tarjoamaan New Yorkin asukkaille sellaista suojaa, kuin sisilialaisperhe.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat