Suuri lintu eksyi Boeing 747 -lentokoneen tielle – törmäys videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentokoneet joutuvat aika ajoin nousussa ja laskussa törmäyskurssille lintujen kanssa, mutta vain harvoin törmäyksistä aiheutuu lentokoneelle vakavia vaurioita tai vaaratilanteita matkustajille. Nyt eräs törmäys on sattumalta tallentunut videolle, kun Boeing 747 törmäsi lintuun.

Valk Aviationin julkaisemalla videolla nähdään miten aivan finaalin loppuvaiheessa suurikokoinen lintu lentää epäonnekseen suoraan KLM-yhtiön jumbojetin eteen ja törmää sen keulaan.

Törmäyksen voimasta lintu menettää välittömästi henkensä ja sinkoutuu kuin tykin suusta korkealle ilmaan vain pudotakseen hengettömänä maahan. Lentokoneen nokkaan jää linnusta selkeä musta jälki. Tiedossa ei ole aiheuttiko törmäys lentokoneelle varsinaisia vaurioita.