Mies listasi vaimon itkujen odottamattomat syyt – tuntuuko tutulta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tilburgin yliopiston suorittaman tutkimuksen mukaan naiset itkevät noin 30-64 kertaa vuodessa, kun miehet vuodattavat silmiään vain 6-17 kertaa samassa ajassa. Nyt eräs mies listasi ylös syyt, joiden takia hänen vaimonsa on itkenyt viime aikoina.

Aaron Gillies julkaisi Twitterissä kuvan, jossa hän kertoo vaimonsa Lexin mitä kummallisempia itkun aiheita. Aaron kertoo, että hänen itkuherkkä vaimonsa saattaa kyynelehtiä mistä tahansa, kuten siitä, että hän sai tietää joidenkin joutsenten olevan homoseksuaaleja. Nainen liikuttui asiasta itkuun.

Lex on puhjennut kyyneliin listan mukaan myös siksi, että hän näki suloisen possun kuvan krapulassa ollessaan, kotona ei ollut keksejä, hän sai miehensä kokkaaman aterian pitkän päivän päätteeksi ja silloin, kun hän muisti uudelleen osan joutsenista olevan homoseksuaaleja. Ihmiset ovat lähteneet itkuvirteen mukaan netissä, ja julkaisseet omia kertomuksiaan kyynelehtimisestä. Minkä takia sinä itkit viimeksi?