Mies tekaisi Snapchat-tilin – tyttöystävä alkoi lähettää nakukuvia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni puoliso on saanut sosiaalisen median avulla kiinni kumppaninsa pettämisestä. Puhelimen ja tietokoneensa kanssa kannattaakin olla erityisen tarkka siitä, millaisia kuvia siihen tallentaa ja mitä vieraalle ihmiselle lähettää, sillä kuvien uudelleen ilmaantumisen riski on internetin maailmassa aina suuri.

Eräs poikaystävänsä epäili naistaan pettämisestä, minkä vuoksi hän päätti testata naista. Mies teki itselleen väärän profiilin Snapchat-palvelussa ja esitti olevansa mies, jonka kanssa hän uskoi naisensa peuhaavan hänen selän takana. Hän alkoi lähestymään omaa tyttöystäväänsä ja flirttailemaan hänelle, mikä hänen harmikseen tuotti tulosta heti.

Nainen alkoi lähettelemään miehelle, jonka ei tiennyt olevan oma poikaystävä, paljastelevia kuvia itsestään. Poikaystävä sai naisesta tarpeekseen, julkaisi kuvat The Sun -lehden mukaan Facebookissa ja omisti ne naisensa rakastajalle, kenelle ne olivatkin alunperin tarkoitettu.