Tyttö katosi riideltyään äidin kanssa – löytyi 10 vuotta myöhemmin nettikahvilasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Samassa taloudessa asuvien tunteet saattavat joskus kuumeta liian suuresti. Etenkin teini-ikäiset ottavat helposti yhteen vanhempiensa kanssa, ja niin kävi myös kiinalaisessa Yunin perheessä kymmenen vuotta sitten.

Xiao Yun suuttui äidilleen ja lähti ovesta ulos vuonna 2005. Nyt neitokainen on löytynyt 160 kilometrin päässä sijaitsevasta kiinalaisesta nettikahvilasta täysissä ruumiin ja sielun voimissaan. Kymmenen vuotta jatkunut vihanpito päättyi halaukseen äidin kanssa.

Qanjiang Evening News kertoo 24-vuotiaan Xiaon asuneen kymmenen vuotta lähiseudun nettikahviloissa.

Hän on työskennellyt muutaman kerran tarjoilijana, mutta pääasiassa kerjännyt ruokaa ja pelannut pelejä. Hänen perheensä luuli tytön kuolleen. Xiao löytyi poliisin ansiosta, kun nainen jäi kiinni väärennettyjen henkilöllisyyspapereiden takia. Vyyhti aukesi Xiaon paljastettua todellisen henkilöllisyytensä.