Uusi kuuma julkkispari: Zayn Malik ja Gigi Hadid tapailevat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias Gigi Hadid erosi hiljattain Jonas Brothers -yhtyeestä tutusta 26-vuotiaasta Joe Jonasista. Nainen ei ehtinyt kuitenkaan kauaa olemaan kuumilla sinkkumarkkinoilla, sillä ilmeisesti kaunotar oli kiinnittänyt välittömästi entisen One Direction -yhtyeen jäsenen huomion.

Splash
Splash

Gigi Hadid on alkanut tapailemaan 22-vuotiasta Zayn Malikia Us Weekly -sivuston mukaan. Lähde kertoo, että suhde on melko tuore, mutta nuoret tapailevat kuitenkin toisiaan säänöllisesti. He haluavat edetä suhteessa hitaasti ja katsoa, mihin se heidät lopulta vie.

Hadid ja Malik oltiin nähty ensimmäistä kertaa yhdessä sunnuntaina American Music Awards -gaalan loputtua. Malli oli hypännyt autoon, jossa Malik oli ollut odottelemassa häntä jo valmiiksi. Hadid ja Malik eivät ole halunneet vielä toistaiseksi kommentoida asiaa lehdistölle, mutta ystäväpiirin mukaan mies on todella ihastunut kaunottareen.