Internet sekosi ääninäyttelijän kuvista: ”Maailman seksikkäin mies!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nickelodeon-lastenkanavalla esitetty Hey Arnold! -televisio-ohjelma kertoo isovanhempiensa luona elävästä yhdeksänvuotiaasta piirroshahmosta. Nyt internet on mennyt sekaisin Arnoldin äänenä aikoinaan toimineen miehen ulkonäöstä.

Lane Toran on 33-vuotias mies, joka antoi äänensä Hey Arnold! -sarjan pikkupojalle vuosina 1996-2001. Nykyisin hän tekee uraa näyttelijänä ja laulajana. Se, miksi hänen nimensä on nostettu otsikoihin, liittyy herran erittäin herkulliseen ulkonäköön.

Lane Toran on nimittäin kovin karismaattinen ja naiset kuolaavat hänen kuviaan ympäri maailmaa. Miehen Instagram-tili on räjähtänyt viime päivinä suuresta suosiosta. Lane on kiittänyt BuzzFeedia saamastaan huomiosta, sillä kyseinen julkaisu pani ensimmäisenä merkille charmikkaan ääninäyttelijän nykyisen ulkonäön.

Kuva, jonka Lane Toran (@lane_toran) julkaisi

Kuva, jonka Lane Toran (@lane_toran) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat