Murtovaras narahti – alkeellinen moka paljasti tekijän

Viihdeuutiset · Annika Kela

Entinen naisrikollinen on pidätetty epäiltynä murtovarkaudesta Swanseassa, Walesissa. 53-vuotiaan Mandy Baileyn epäillään murtautuneen naapurinsa asuntoon. Murron yhteydessä asunnosta oli viety muun muassa jääkaappi, sänky, verhot, mikroaaltouuni ja astianpesukone.

Daily Mail -lehden mukaan rikos ratkesi lopulta Mandyn aamutohveleiden ansiosta. Murtovaras oli nimittäin jättänyt jälkeensä useita tohveleiden jälkiä. Naapurin ja poliisien ei tarvinnut etsiä syyllistä kaukaa, sillä Bailey viihtyi tunnetusti pitkin päivää tohvelit jalassaan. Kengänjälki ja tohvelit täsmäsivät toisiinsa.

Mandy on myöntänyt viranomaisille rikoksensa. Bailey on viranomaisille entuudestaan tuttu, sillä vuoden 1981 jälkeen nainen on tuomittu erilaisista rikoksista 19 kertaa ja sakkoja hän on saanut vuosien varrella 38 kappaletta. Rikostaustasta huolimatta Mandy selvisi viimeisimmästä rikoksestaan 15 kuukauden mittaisella ehdonalaisella tuomiolla.