Nyt on jäätävän upea hiusväri – tuleva trendi löytyi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiusten värjääminen on monille naisille arkipäivää, sillä melko harva on täysin tyytyväinen hiustensa omaan luonnolliseen väriin. Hiusten värjäyksessä trendit tulevat ja menevät nopeasti kuten hiusalalla muutenkin. Harvakseltaan tulee kuitenkin vastaan todella näyttäviä tyylejä.

Nyt eräs mahdollinen tulevaisuuden trendi on bongattu videolle. Siinä nähdään miten toimii eräänlainen piilovärjäys, jossa muut eivät heti huomaa hiuksissa minkäänlaista värikäsittelyä.

Hiuksia haroessa paljastuu kuitenkin lähes sateenkaarimainen upea värimaailma, joka katoaa taas, kun hiusten harominen loppuu. Aika näyttää tuleeko tästä joskus suosittu trendi Suomessa tai muualla maailmassa. Samanlaisen lopputuloksen saavuttaminen ei liene kovin helppo urakka.

Hiustyylistä kertoi ensimmäisenä Kesä!-verkkosivusto.