Plastiikkakirurgit: ”Yhä useampi haluaa näyttää Kardashianeilta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisarukset saavat paljon ihailua osakseen. Monet fanit haluavat kopioida sisarusten käyttämiä asuja, saada naisilta hius- ja meikkivinkkejä ja näyttää samalta kuin tummat kaunottaret. Osa faneista uskaltautuu jopa kirurgin veitsen alle halutessaan näyttää samalta kuin ihailemansa henkilö.

Transform-sivuston mukaan uusi kysely paljastaa, että yhä useampi haluaa päästä kauneusleikkaukseen näyttääkseen samalta kuin joku Kardashianin siskoksista. Kardashianien ulkonäköä mukaillen tehtyjen kauneusleikkausten määrä onkin noussut huimasti ja ihmiset tiedustelevat nykyään noin 73 prosenttia enemmän kauneusleikkausten perään.

Kasvonpiirteisiin liittyvien leikkauskyselyjen lisäksi myös takapuoli-implanttien kysyntä on noussut huomattavasti. Mark Norfolk kertoo, että asiakkaat haluavat kasvonpiirteiden lisäksi samanlaisen pyöreän takapuolen kuin Kimillä tai Khloella, minkä vuoksi takapuoli-implanttien ja rasvansiirtojen kysyntä on myös noussut 54 prosenttia.