Hulvaton näky! Taapero matki raskaana olevan äitinsä kävelytyyliä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset tarkkailevat vanhempiaan, sisaruksiaan ja muita ihmisiä, ja alkavat herkästi matkimaan heitä. Sanotaan, että imitointi on imartelun korkein muoto, mutta eräs pikkutyttö näyttäisi kuitenkin ihan avoimesti tekevän pilkkaa raskaana olevasta äidistään.

Kuudennella kuulla raskaana oleva äiti on huomannut, että hänen taaperonsa on alkanut matkimaan häntä. Noin puolitoistavuotias tyttö on tarkkaillut äitiään ja huomannut äitinsä hauskan kävelyn raskauden aikana, minkä jälkeen tyttö on alkanut imitoimaan kävelytyyliä.

Videolla äiti pyytää taaperoa näyttämään, miten äiti kävelee. Taapero alkaa heti matkimaan äidin kävelytyyliä raskausvatsan kanssa ja tekeekin sen tyylillä. Taapero tallustaa huvittavasti vatsa pystyssä ja asenne kohdillaan, kun hän esittää äitinsä vaivalloista kävelyä.