Teinit opettivat vanhempiaan tanssimaan – hulvaton näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rentomieliset vanhemmat saattavat innostua jammailemaan kotosalla hyvän musiikin soidessa. Teini-ikäiset lapset saattavat samaan aikaan kuolla häpeään huomatessaan, kuinka noloilta heidän vanhempansa näyttävät. Entäpä, jos teinit opettavat heitä itse tanssimaan?

BuzzFeed on julkaissut hauskan videon tanssivista vanhemmista ja teineistä. Videolla nähdään, kuinka nuoret opettavat tanssiliikkeitä heidän isille ja äideille. Apuna on Just Dance 2016 -videopeli. Ensin vanhempien on kuitenkin näytettävä omat tanssiliikkeensä koko maailmalle.

Eniten naurua tuottavat teinien tanssiliikkeet, kun he esittävät omia vanhempiaan. Video aiheuttaa myötähäpeän lisäksi suuren määrän naurun remahduksia. Testi ainakin todistaa sen, että jokainen ihminen osaa tanssia, vaikka tapa olisi kuinka omaperäinen tahansa. Yllätysmomentti liittyy siihen, kuka loppujen lopuksi voittaa tanssipelin.