Airbnb valjastettiin seksikumppanien etsimiseen – vain hyvännäköiset saavat yösijan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Majoituspalveluita tarjoava Airbnb tarjoaa majoitusta ihmisten ilmoitusten perusteella aina vuodepaikoista kokonaisiin omakotitaloihin ja kesämökkeihin saakka. Nyt Business Insider -lehti paljasti nousevan trendin, jonka on huomattu yleistyvän vähitellen Airbnb-sivustolla.

Airbnb-palvelun myötä ihmiset ovat saaneet vuokrata omia tilojaan toisille, jotka ovat majoitusta vailla. Nyt on kuitenkin huomattu, että palvelua on alettu käyttämään myös mahdollisten seksikumppanien etsimiseen. Yhä useampi on alkanut kokonaisen asunnon sijaan vuokraamaan vain yhtä huonetta tai vuodepaikkaa ollessaan itse kotona vieraan saapumisajankohtana.

Satunnaisia seksikumppaneita sivustolta etsivät ovat vielä melko vähissä, mutta ylläpitäjät ovat huomanneet sivustoa käytettävän myös kyseiseen toimintaan, joka on alkanut vähitellen yleistymään. Yhtä huonetta vuokraavat päättävät yösijan saajan heidän profiilikuvansa perusteella, jolloin luonnollisesti viehättävämmät henkilöt ovat etusijalla.