Angelina Jolie julistaa: ”Rakastan vaihdevuosia!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Angelina Jolien sukurasitteena ovat erilaiset syövät, minkä vuoksi nainen onkin poistattanut rintansa, munasarjansa ja munanjohtimensa. Munasarjojen ja munanjohtimien poistaminen pakotti naisen kehon menemään jo tilaan, joka aloitti naisella vaihdevuodet ennen aikojaan.

40-vuotias näyttelijätär olisi ilman operaatiota joutunut tai saanut kokea kuukautiset vielä monien vuosien ajan, mutta munasarjojen ja munanjohtimien poistamisen myötä hänellä alkoi vaihdevuodet ennen kuin niiden olisi oikeasti pitänyt alkaa. Asia ei ole kuitenkaan näyttelijätärtä haitannut vaan hän onkin nauttinut suuresti nykyisestä olotilastaan.

Angelina Jolie kertoi Daily Telegraph -lehdelle olevansa todella onnekas sen vuoksi, että hänelle ei tullut kovia oireita vaihdevuosien alettua. Jolie kertoi rakastavansa vaihdevuosia, koska niiden myötä hänellä on vanhempi olo, mikä saa taas Jolien mielen rauhallisemmaksi. Jolie myös kommentoi, että hän ei enää haluaisikaan olla nuori ja on iloinen siitä, että hän on aikuinen.