Jennifer Lawrence ryhtyy elokuvaohjaajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jennifer Lawrence lukeutuu tämän hetken suosituimpiin ja kovapalkkaisimpiin Hollywood-tähtiin. Taannoin hänen uutisoitiin ryhtyvän myös kirjoittajaksi, sillä hän työstää parhaillaan komediaelokuvan käsikirjoitusta yhdessä Amy Schumerin kanssa.

Seuraavaksi Lawrence aikoo laajentaa repertuaariaan ohjaamisen puolelle. Tähti on kiinnitetty ohjaamaan Project Delirium -nimistä elokuvaa, joka kertoo Entertaiment Weekly -lehden mukaan 60-luvun ”psyykkisestä sodankäynnistä”.

– Olen halunnut päästä ohjaamaan elokuvia siitä lähtien kun olin 16-vuotias, tähti kommentoi Enterntainment Weekly -lehdelle.

Jennifer Lawrence on saanut oppia ohjaamiseen arvostetulta taholta. Vogue-lehden haastattelussa hän kertoo seuranneensa tarkasti lukuisia Oscar-ehdokkuuksia saaneen ohjaaja David O. Russellin työskentelyä niin kuvausten kuin leikkaamisenkin parissa. Lawrence on tähdittänyt Russellin elokuvia Unelmien pelikirja, American Hustle ja Joy.