Masturboinnin historia videona – näin tyydytystä on hankittu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hot Octopuss -niminen seksivälinevalmistaja on luonut tulevaisuuden seksilelun, jota esitelläkseen se on käynyt läpi masturboinnin historiaa. YouTube-videolla esitellään ensimmäisiä ja viimeisimpiä apuvälineitä, joiden kanssa miehet ovat tyydyttäneet itseään.

Ensimmäisenä miehille ei ollut tarjolla muita välineitä kuin nenäliinoja, joihin masturboinnin lopputulos voitiin pyyhkäistä. 1953-vuodesta lähtien Hugh Hefner julkaisi ensimmäisen Playboy-lehden ja antoi miehille uudenlaisia virikkeitä. 1960-luvulla urheilusukat toimivat miehille hyvinä seksivälineinä ja toivat mukavaa vaihtelua.

Urheilusukan jälkeen imutehoja haettiin jopa imurista. 80-luvulla erilaiset puhallettavat seksinuket nostivat suosiotaan miesten keskuudessa. Lopulta videolla päädytään uuteen Hot Octopuss -yrityksen lanseeraamaan Pulse-nimiseen leluun, jota mies voi käyttää sekä yksin että naisen kanssa.