Pekoninhajuiset alushousut myyntiin – käyttäisitkö sinä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joidenkin ihmisten rakkaus pekonia kohtaan ei tunne rajoja. Markkinoilla on nähty mitä erikoisempia pekoniaiheisia tuotteita pekonin makuisesta hammastahnasta pekoninhajuiseen deodoranttiin ja partavaahtoon.

Nyt pekonin rakastajat voivat varmistaa, että myös heidän alapäänsä haisee savuiselle sianlihalle. J&D Foods -verkkokauppa on nimittäin alkanut myymään pekoninhajuiseksi kuvailtuja alushousuja. Tarjolla on sekä pikkuhousuja että boksereita.

J&D Foodsin sivuilla alushousuja varoitetaan olemaan käyttämättä villieläinten ja terävähampaisten koirien seurassa. Vaatteiden kerrotaan tuoksuvan pekonille noin kuuden kuukauden ajan, kunhan niitä ei pese hajustetulla pesuaineella.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat