Uusi sovellus tuo kaverin Uber-kyydillä luoksesi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uberin avulla on pystynyt jo paikkakohtaisesti tilaamaan esimerkiksi kukkalähetyksiä, ruokaa, stressiä lievittäviä kissanpentuja toimistolle, vaatteita ja jopa huonekaluja. Eräs yritys sai tästä idean miettiessään syytä siihen, minkä vuoksi Uberilla ei voisi lähettää myös ystävää luokseen.

Teleport-niminen sovellus on ensimmäinen sovellus, joka on tehty Uber-kuljetuspalvelun päälle. Teleport-sovelluksen avulla saat ikään kuin teleportattua haluamasi ystävän tai perheenjäsenen luoksesi lähettämällä hänelle Uberin hakemaan hänet ja tuomaan ystävän luoksesi.

Teleport-sovelluksen avulla voit tilata noin 160 kilometrin säteellä olevan ystävän tai perheenjäsenen luoksesi. Tilaajan tulee maksaa noudettavan Uber-kyyti hänen puolestaan, joten uusi palvelu sopii myös esimerkiksi lasten vanhemmille, vanhuksille tai kotona odottavalle puolisolle, joka haluaa rahattoman ja humalaisen kumppaninsa turvallisesti kotiin. Sovellus tulee olemaan ladattavissa kaikissa maissa, joissa Uber toimii.