Adelen huippusuoritus – bändillä vain luokkahuoneen soittimet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adele palasi muutaman vuoden tauoltaan Hello-nimisellä kappaleella, joka nousi heti soittolistojen kärkeen julkaisun jälkeen. Kappale keräsi nopeasti miljoonia katseluita YouTubessa ja nyt kuukausi julkaisun jälkeen katseluita on kertynyt jo lähes 500 miljoonaa.

Adele oli Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa vieraana ja esitti hauskan version Hello-kappaleesta Fallonin ja studion oman bändin säestämänä. Bändi ei kuitenkaan tällä kerralla käyttänyt tavanomaisia soittimiaan vaan instrumentit etsittiin luokkahuoneesta. Eräs soittimista oli Casion legendaarinen VL-1.

Videolla Adele laulaa kauniisti ilman mikrofonia huippusuosioon nousseen kappaleensa miesten säestäessä naista lapsille tarkoitettujen soittimien avulla. Miehet soittavat muun muassa ukulelea, bongorumpuja, melodicaa ja tamburiinia Adelen tulkitessa kauniisti kappalettaan.