Bella Hadid tihkuu seksiä – Love Magazinen kalenterityttönä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulukuu lähestyy mikä tarkoittaa myös sitä, että Love Magazine julkaisee jälleen seksiä tihkuvan joulukalenterinsa. Love Magazine -lehden joulukalenterissa nähdään yleensä tunnettuja malleja ja muita kaunottaria, jotka ovat viettelevissä ja jouluisissa asuissa melko vähäpukeisina.

Love Magazine on julkaissut uudesta joulukalenteristaan hieman esimakua. Instagram-tilille laitettu kuva paljastaa, että myös kauniin Gigi Hadidin mallinuraa tekevä pikkusisko Bella nähdään tänä vuonna kalenterissa todella seksikkäässä asussa.

Bella Hadidista otetussa kuvassa nainen istuu viettelevästi sohvalla. Naisella on yllään vain vaaleanpunaiset alusvaatteet ja ohut pitsinen aamutakki, joka on auki paljastaen Bellan timmin vatsan. Bella viilaa kuvassa kynsiään flirttaileva ilme kasvoillaan, minkä lisäksi kantaa päässään pupun korvilla varustettua pantaa todella uskottavasti.

#loveadvent countdown 4 days to go ??? @bellahadid

Kuva, jonka LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) julkaisi