Katie Pricen aviomies on sankari – auttoi neljä ihmistä ulos kolariautosta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Povipommina ja mediapersoonana tunnettu Katie Price on ylistänyt aviomiehensä Kieran Haylerin sankarillista tekoa sosiaalisessa mediassa. Mies oli nimittäin rientänyt auttamaan autokolarissa loukkaantuneita uhreja Horshamissa, Englannissa.

Viiden lapsen äiti kertoi Twitterissä, että Kieran oli ensimmäinen onnettomuuspaikalla, eikä hän epäröinyt toimia. Hän auttoi kolaroidusta autosta ulos kolmevuotiaan lapsen, yhdeksankuukautisen vauvan ja kaksi naista.

Daily Mail -lehden mukaan Katie on ollut aviomiehestään ylpeä. Mediassa Kieranin maine on ollut kyseenalainen, sillä mies on syyllistynyt vaimonsa pettämiseen ja häntä on pidetty pahamaineisena naistenmiehenä. Negatiivinen käsitys Kieranista on kuitenkin viimein alkanut muuttua ja sankarillisen teon myötä hänestä on vaikea olla pitämättä. Hayler toimi tilanteessa esimerkillisellä tavalla.