Liikuttava tarina: Koira käveli 321 kilometriä pelastajansa luokse

Viihdeuutiset · Annika Kela

Auton yliajamaksi jäänyt sekarotuinen koira oli jätetty tien reunaan kuolemaan Rostov-on-Donissa Venäjällä. Hännänheiluttajan onneksi paikalle sattui lopulta eläinrakas venäläisnainen, joka vei koiran hoidettavaksi. Shavi-niminen koira oli murtanut jalkansa ja se kärsi kovista kivuista.

Koiran pelastanut Nina Baranovskaya päätti huolehtia koirasta siihen asti, että se paranisi. Kun Shavi alkoi voida paremmin, alkoi Nina etsiä sille uutta kotia, sillä hän ei voinut sitoutua koiran hoitamiseen pidemmäksi aikaa.

Baranovskayan onneksi hänen ystävänsä olivat kiinnostuneita Shavin adoptoinnista ja nainen vei koiran uuteen kotiin 321 kilometrin päähän. Komsomolskaya Pravda -sivuston mukaan Nina sai muutaman päivän päästä huonoja uutisia. Shavi oli karannut uusilta omistajiltaan, eikä koiraa löydetty mistään.

Kaksi viikkoa koiran katoamisen jälkeen Nina koki elämänsä yllätyksen. Päiväkävelyllä ollessaan hän tunsi jalassaan pienen tönäisyn ja sitten hän huomasi Shavin kävelevän hänen takanaan. Nina oli onnensa kukkuloilla nähtyään Shavin. Daily Mail -lehden mukaan koira on jäänyt pysyvästi Ninan luo ja nainen etsii nyt kaksikolle suurempaa asuntoa.