Kondomihaaste leviää somessa – päivän parhaat naurut!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa kiertää välillä erilaisia haasteita, joiden tarkoituksena on levittää tietoisuutta jostakin tärkeästä asiasta tai vaikkapa sairaudesta. Viimeksi Instagram ja Twitter -tilit täyttyivät jäävesihaasteesta, mutta tällä kerralla vuorossa on kondomihaaste.

Kondomihaasteen tarkoituksena on todistaa, miten uskomattoman kestävää materiaalia kondomi on. Haasteessa kondomin sisälle laitetaan noin neljä litraa vettä, minkä jälkeen jättiläismäinen kondomivesipallo pudotetaan kaverin päähän. Moni voi pelätä pallon rikkoutumista ja kastumista, mutta videot osoittavat, että sellainen lopputulema on melko harvinainen.

Kun vettä pullollaan oleva kondomi pudotetaan kaverin päähän, se ei suurimmassa osassa tapauksista rikkoudukaan. Kondomi venyy pään ympärille jättäen kaverin pään kokonaisuudessaan kondomin sisälle niin, että vesi valuu pään ympärille ja muodostaa renkaan. Lopputulos näyttää yllättävän joka kerta ja saa kaverin näyttämään todella koomiselta.

Lmao :D HAHAHAHAHA

Julkaissut Avivehd 24. marraskuuta 2015