Kunto-ohjaaja mokasi raskaasti – päästi suustaan todellisen ankan

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisten ulkonäköpaineet ovat aina olleet kovat, ja vain harva tuntee kelpaavansa sellaisena kuin on. Fitness-villityksen jatkuessa edelleen yhä useampi käy salilla muokatakseen vartaloaan sen sijaan, että tavoitteena olisi voimakkaampi ja hyväkuntoisempi keho, joka jaksaa paremmin.

Mel Rymill -niminen nainen oli uskaltautunut hyvillä mielin kuntosalille, mutta hän tuohtui heti ensimmäisen kunto-ohjaajan kanssa pidetyn palaverin jälkeen. Ohjaaja oli heti alkukartoitusta tehdessään olettanut Rymilliä katsomalla, että nainen haluaa varmasti laihtua ja saada takaisin vartalon, joka hänellä on ollut ennen äidiksi tulemista.

Rymill pöyristyi kuulemastaan ja jakoi käymänsä keskustelun omalla Facebook-sivullaan rohkean alusvaatekuvan kera. Naista suututti se, että kaikkien oletetaan haluavan tietynlainen vartalo. Rymill oli vastannut ohjaajalle napakasti haluavansa vahvemman keskivartalon ja paremman yleiskunnon ja lisännyt, että hänellä ei ollut ulkonäköön tai kokoon liittyviä tavoitteita sen enempää.

So I had my first session with a PT today and the first thing she said to me was "Obviously you want to get back to your…

Posted by Mel Rymill on Thursday, November 19, 2015

Katso kuva tästä.