Kylie Jenner piinapenkissä – ero räppäristä onkin perätön huhu?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jennerin huhuttiin jättäneen hänen poikaystävänsä Tygan räppärin omana ryntymäpäivänä. Tyga vietti syntymäpäivänsä tyttöystävän sijaan strippareiden kanssa, mikä ei tietenkään ollut Kylien tai hänen perheensä mieleen.

Kylie on ollut Ellen DeGeneresin vieraana hänen keskusteluohjelmassaan ja joutunut arvatenkin heti ensimmäisenä piinapenkkiin ja ristikuulusteluun hänen ja Tygan suhteen tämänhetkisen tilan vuoksi. Haastattelua ei olla vielä julkaistu kokonaisuudessaan, mutta pienen esimauksi annetun videoleikkeen perusteella haastattelu on ollut tuskallisen kiusallista katsottavaa.

Kylie ei ole jostain syystä varautunut kysymyksiin hänen ja Tygan suhteesta. Nainen kuitenkin lopulta paljastaa pienen väistelyn jälkeen, että he ovat yhä yhdessä ja viettävät yhdessä aikaa ollessaan niin hyviä ystäviä. Ellen kommentoi suhdetta hauskasti ja hieman sarkastisesti tokaisemalla, että hänen ei kannatakaan jättää sellaista miestä, joka on ostanut naiselle auton lahjaksi.