Lentomatkustaja kuvasi karmivan videon – ukkosmyrsky iski ilmassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rajut ukkosmyrskyt ovat koetelleet Australian Queenslandia kuluneella viikolla. Netissä on julkaistu useita kauhistuttavia videoita myrskyistä ja niissä esiintyneistä raekuuroista, rankkasateista ja kovista tuulenpuuskista.

Paniikkia kylväneet myrskyt ovat päätyneet myös Staran otsikoihin. ABC-uutissivuston mukaan myrskyjen aikana taivaan on valaissut jopa 28.000 salamaniskua. Hurjassa säässä Brisbanen yllä lentänyt lentokone on saanut osansa ukonilmasta.

Eräs lentomatkustaja on julkaissut netissä videon, jossa salamat osuvat koneeseen. Kauhistuttavat tilanne sai matkustajat tutisemaan penkeissään. Monen mielestä olisi ollut fiksua sulkea ikkunassa oleva suoja ja olla katsomatta lentokoneesta ulos. Hurjasta näystä huolimatta lentokone laskeutui turvallisesti kentälle.