Koti maailmanlopun varalle: Luksusbunkkeri myydään 17,5 miljoonalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen kiinteistönvälittäjä on saanut myytäväkseen erikoisen luksusasunnon. Yli 13 metrin syvyyteen rakennetun luksusbunkkerin saa omakseen 17,5 miljoonalla dollarilla. Georgiassa, Savannahissa sijaitsevan ökyasunnon tarkkaa sijaintia ei ole kerrottu myynti-ilmoituksessa.

Tähän bunkkeriin kiinteistönvälittäjät eivät järjestä avoimia asuntonäyttöjä, vaan se esitellään potentiaalisille ostajille yksityisnäytöissä. Luksuslukaalin tiedoissa kerrotaan, että bunkkeri on rakennettu vuonna 1969, mutta se on remontoitu nykyiseen loistoonsa vuonna 2012.

Bunkkerissa on asuintilaa yli 1.300 neliömetrin edestä ja asunnon ympärillä oleva tontti on 32 eekkerin laajuinen. Asunnossa on 12 makuuhuonetta, kuntosali, kirjasto, ruokailuhuone ja suuri keittiö.

Tontin ja bunkkerin ympärille on asennettu yli 100.000 dollarin arvoinen turvajärjestelmä, johon kuuluu kymmeniä valvontakameroita ja tunnistimia. Kiinteistönvälittäjän mukaan asunnon omistajat ovat lukaalissaan turvassa jopa 20 kilotonnin räjähdyksiltä. Se vastaa Hiroshiman ja Nagasakin pommituksia.

Harry Norman Realtors
Harry Norman Realtors
Harry Norman Realtors
Harry Norman Realtors
Harry Norman Realtors
Harry Norman Realtors