Roger Federerille hulppea ökylukaali Alpeille – hiihtohissi kotiovelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa äskettäin Jarkko Niemisen jäähyväisottelussa käväissyt maailman tennistähtien ykkönen Roger Federer on kisamenestyksensä ja mainossopimustensa ansiosta monimiljonääri, eikä siksi asu kovin ahtaasti. Ainakaan jatkossa, sillä hänelle on valmistumassa hulpea alppimaja Sveitsiin.

Sveitsin Alpeille Valbellan kylään rakennettu valtava loma-asunto on parhaillaan viimeisteltävänä, eli se valmistuu mahdollisesti jo lähiviikkojen aikana. Laskettelijalle sijainti on loistava, sillä lähin hiihtohissi tulee käytännössä kotiovelle, sillä hissilinja kulkee vain muutamien metrien päässä luksustalosta.

Pihamaalle on maalattu tennisverkon ääriviivat, joten Federer voi halutessaan harjoitella lyöntejä omalla kotipihallaan. Lapsille on rakennettu oma leikkipaikkansa liukumäkineen. Laakson suuntaan on sen sijaan rakennettu suurikokoiset lasiseinät, joista avautuvat maisemat hivelevät varmasti silmiä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash