StaraTV 360: Anssi Kela esiintyi Siwassa

Digi StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkkolehti Stara on lanseerannut täysin uudenlaiset 360-videohaastattelut, joissa katsojat voivat käännellä videokuvaa vapaasti haluamiinsa suuntiin. Uudenlaiset videosisällöt toteutetaan yhdessä kuvateknologiaan erikoistuneen suomalaisen Flycam Oy:n kanssa. Ensimmäisessä 360-haastattelussa tavataan Anssi Kela.

Katso video tästä linkistä tai artikkelin lopusta.

Anssi Kelan haastattelu kuvattiin avoinna olevassa Siwa-ruokakaupassa, jossa shoppailijat yhä liikkuivat. Suosikkiartistin erikoinen keikkapaikka valikoitui yleisöäänestyksellä. Stara julkaisee jatkossa merkittävän osan haastatteluistaan tavallisten videoiden lisäksi myös 360-videoina Facebookissa, YouTubessa ja Flycamin Skyview-palvelussa. Paras katselukokemus tulee katsottaessa 360-videot älypuhelimella.

– Olemme aina pyrkineet olemaan uusien teknologioiden edelläkävijä, ja nyt oli aika lanseerata 360-videohaastattelut Suomeen. Tulevaisuudessa nämä ovat medioiden arkipäivää. Teknologia mahdollistaa katsojalle uudenlaisen aktiivisen mukanaolon haastattelussa. 360-videot tuovat jatkossa myös mainostajille lähes rajattomasti mahdollisuuksia esimerkiksi 3D-tuotesijoittelussa, päätoimittaja Jocka Träskbäck kertoo.

Stara-verkkolehti aloitti vuonna 2003 toimintansa viihdelehtenä, mutta viime vuosina sisältö on painottunut viihteen lisäksi myös matkailuun, lifestyleen, ruokaan ja fitnessiin. Verkkolehteä kustantava Stara Media Oy teki vuonna 2014 puolen miljoonan euron liikevaihdolla 91 000 euron tuloksen. Verkkolehti työllistää tällä hetkellä kuusi toimittajaa ja päätoimittajan. Oindex-sivuston mukaan Staralla oli viikolla 47 yhteensä 519.000 eri lukijaa.

Anssi Kela 360° -videohaastattelussa

Anssi Kela nähdään nyt Staran historiallisessa 360° videohaastattelussa. Video kannattaa katsoa 360-videoita tukevan selaimen lisäksi erityisesti matkapuhelimella, jota voit liikuttaa kuvaa haluamaasi suuntaan.

Julkaissut Viihdelehti Stara 26. marraskuuta 2015