Haastattelija pilaili Jennifer Lawrencen kustannuksella – Lawrence iski takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Jennifer Lawrence on tunnettu hauskasta huumorintajustaan ja haastatteluista, joissa hän ei pelkää hassutella. Smosh-kanavaa ylläpitävät pilailijat ottivat kaiken hyödyn irti tilanteesta, jossa he saivat Lawrencen osallistumaan yhteen pilaansa.

Videolla yksi Smosh-ryhmän jäsenistä on laitettu haastattelemaan näyttelijätärtä niin, että hän saa jatkuvasti omituisia ohjeita korvanappiinsa. Haastattelija ei kuitenkaan tiedä, että Lawrence on pelissä mukana ja myös hänet on ohjeistettu juksaamaan haastattelijaa.

Sekä haastattelijan että näyttelijättären huijatessa toisiaan ja pilaillessa toistensa kustannuksella koko haastattelusta syntyy todellinen farssi, joka on täynnä kiusaantuneita hetkiä ja omituisia tilanteita. Lopulta Lawrence voittaa pilailijoiden taistelun ja itse haastattelijalla menee luu kurkkuun.