Justin Bieber veloittaa selfiestä 2 000 dollaria – fanit raivoissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on aloittamassa kolmen vuoden tauon jälkeen konserttikiertueen uuden Purpose-nimisen albuminsa tiimoilta. Konserttien liput ovat tulleet myyntiin, mutta fanit eivät ole olleet innoissaan nähdessään vip-lippupakettien hinnat.

Bieberin kiertueen konsertteihin faneilla on mahdollista ostaa kahdenlaisia vip-lippuja. I’ll Show You VIP #Purpose Experience -lippupaketti maksaa 925 dollaria ja sisältää erillisen sisäänkäynnin, omat saniteettitilat, tuotepaketin ja Purpose-albumin digitaalisen lataamisen. Fanit pääsevät myös ryhmässä tapaamaan Bieberin ja saavat hänen kanssaan otetun ryhmäkuvan.

Kalliimpi ja halutumpi The Ultimate #Purpose Experience -lippupaketti maksaa huimat 2.000 dollaria, mikä on saanut nuoret fanit tuohtumaan. Kalliimpi paketti sisältää kaikki vip-paketin edut, joiden lisäksi fanit pääsevät New York Daily News -uutisten mukaan esittelykierrokselle lavan kulisseihin ja saavat ottaa Bieberin kanssa yksittäin selfie-kuvat.

Arvatenkin jokainen fani haluaisi päästä viettämään edes pienen hetken idolinsa kanssa kahdestaan ja saada upean kuvan muistoksi, minkä vuoksi paketin hinta on saanut nuoret fanit suuttumaan. Yli 1.000 dollarin lisäkustannus pakettiin näyttää syntyvän pelkän selfie-kuvan vuoksi, mikä on saanut Twitterissä kiivasta keskustelua aikaiseksi ja #justiceforbrokeliebers-aihetunnisteen käytön huimaan nousuun.